• Házirend • VILLA7 ALSÓÖRS

HÁZIREND

Kedves Vendégeink!

Ezúton is köszönjük, hogy a Villa7 vendégházat választotta pihenése helyszínéül.

Bízunk abban, hogy élményekkel teli, pihentető napokat tölt majd nálunk. Szeretnénk, hogy minden Vendégünknek a legmagasabb szintű kényelemben és nyugalomban legyen része. Ehhez, kérjük, itt tartózkodása alatt az alábbi szabályokat vegye figyelembe:

  • Bejelentkezés, kijelentkezés: A szállást az érkezés napján 14:00 és 18:00 között lehet elfoglalni és a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni. A megadott érkezési- és elutazási időpontban a tulajdonos jelen van.
  • Előzetes egyeztetés után – szabad kapacitástól függően – esetleg lehetőség van az érkezés és távozás időpontjának módosítására.
  • Amennyiben a lefoglalt időpont előtt történik az elutazás, szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni.
  • Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni a törvény által előírt adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya).
  • Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, K&H, OTP). Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!
  • A szálláshely egész területén, 18 éven aluli személyek alkoholt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak.
  • Sátrat állítani a Villa7 vendégház egész területén tilos.
  • A szálláshelyen a vendégek nyugalma érdekében, látogatókat csak a tulajdonos előzetes hozzájárulása esetén, kizárólag napközben lehet rövid fogadni. A látogatók sem a zárt parkolót, sem a kültéri medencét nem használhatják.

    Bármilyen kérés, kérdés esetén hívja a +36 30 300 3152-es telefonszámot.

Szálláshelytulajdonostól kérhető: vasaló, vasalóállvány, cipőápoló eszközök, varrókészlet, kerékpárok egyéb eszközök. Igényét kérem jelezze a +36 30 300 3152-es telefonszámon.

Takarítás: A takarításról a szálláshely tulajdonosa gondoskodik, érkezéskor és távozáskor, melynek díját a szállásdíj tartalmazza. Egy hétnél tovább tartózkodás esetén a takarítás, az ágyneműk és törölközők cseréje, hetente egyszer történik. Igény esetén kérhető napi takarítás, felár ellenében.
A szemét gyűjtése az apartmanokban szelektíven történik a konyhában található tárolókban. Ezek ürítése a vendégház épületének bejáratánál található szelektív szeméttárolókba lehetséges.

24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon. 24 órás készenlétet, be -és kijelentkezési lehetőség van a szálláshelyen. A szálláshely tulajdonosa a szálláshelyen tartózkodása teljes időtartama alatt rendelkezésre áll, segítséget nyújt kérés esetén. Tromler Kálmán +36 30 300 3152

Dohányzás: A vendégház teljes épületében (apartmanok, szobák, közlekedő, folyosó, reggeliző) tilos a dohányzás és a nyílt láng használata! A kertben erre kijelölt hely áll rendelkezésre.

Tűzvédelmi Szabályzat minden szobában és apartmanban megtalálható, kérjük betartani. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni.

Sajnos szálláshelyünk nincs felkészítve kisállatok fogadására, ezért kérjük, háziállatukat ne hozzák magukkal.

Parkolás: Az udvarban apartmanonként, szobánkként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek részére.

Vendégeink érkezéskor kapu és főbejárati kulcsokat is kapnak kaputávirányítóval.
A távozás napján kérjük, hogy a szobakulccsal együtt ezeket is a recepción leadni szíveskedjenek. Az átadott kulcsok, távirányító elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.).
Kérjük, hogy a biztonság és nyugalom érdekében a kaput és a főbejárati ajtót minden esetben zárni szíveskedjenek!

Reggeli: A Villa7 Vendégház étkezőjében 8:00 – 10:00 óráig lehetőség van reggelizni. Kérjük, hogy reggeli igényüket foglaláskor szíveskedjenek jelezni.

Wifi: A szálláshelyen lehetőség van ingyenes wifi használatra, melynek jelszavát a recepción lehet elkérni.

Hőmérséklet: Minden szállásegységben felülethűtéssel/fűtéssel biztosítjuk a kívánt hőmérsékletet, amely változhat a nyílászárók használatával. Ezért kérjük, hogy az ablakokat és a teraszajtókat a kánikulában csak rövid ideig hagyják nyitva! Amennyiben módosítani szeretnének a hőmérsékletet jelezzék a recepción.

Kiváló a vízminőség a vendégházunkban, amit a BWT vízlágyító rendszer biztosít.

Az időszakosan nyitva tartó (06.01-09.30) kültéri medence – saját felelősségre – térítésmentesen használható, naponta 9:00 – 20:00 óra között. A medencét 12 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel használhatja. A medencét alkohol, drog vagy egyéb kábító́ hatású́ szer hatása alatt használni szigorúan tilos. A medencében étkezni, ill. italt fogyasztani TILOS! TILOS bevinni poharat, üveget, éles tárgyakat, kerti bútorokat.

Kérjük, hogy óvják a ház berendezését, a bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.
A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Bármilyen meghibásodást észlelnek kérjük azonnal jelezzék a recepción!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet „Vis major”).
A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Minden szállásegység rendelkezik saját széffel.
A vendég felelős saját és látogatója viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket a szállásról azonnal eltávolítja. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
A Vendégeink nyugalma érdekében, a szálláshely teljes területén, a csendrendelet értelmében 22:00 – 08:00 óra között mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a szálláshely igénybevételével a fenti házirendet elfogadja, azt magára és útitársaira kötelező érvényűnek tekinti. Együttműködésüket köszönjük!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

VILLA7 VENDÉGHÁZ
8226 Alsóörs, Táncsics Mihály Utca 7.
Tel.: +36 30 300 3152